Hirdetés

Black Desert Online - elindult a jelentkezés az első bétára

|

Az év végéhez közeledve sem pihennek a Black Desert Online fejlesztői: egy bétatesztet tartanak a jövőre érkező MMO-ban, amire már most jelentkezhettek.

Hirdetés

Már csak két hét van az Európában jövőre rajtoló Black Desert Online első zárt bétatesztjéig, így a készítők úgy gondolták, ideje elkezdeni felvenni rá a jelentkezéseket. Ezzel együtt azt is közzétették, mi mindent építettek be az alfa óta az MMO-ba.

Többek között kapunk rengeteg új opciót, hogy testreszabjuk a karakterünk külsejét, javítottak a karakterosztályok egyensúlyán, és elkészültek a játékbeli szövegek angol változatai is. Továbbá változtattak például az életerő-potionökön, hogy a PvP egyensúlyát helyrehozzák, csiszoltak az időjárásrendszeren (a sötétben már lámpásokat is gyújthatunk), ahogy az is kiderült, hogy a karaktereinket 50-es szintig húzhatjuk majd, 30-as szinttől kezdve pedig elkezdhetünk PvP-zni. A bétára itt tudtok jelentkezni, de ha már megrendeltétek a - nem túl olcsó -Conqueror's Package-et, automatikusan bekerültök. A regisztráció egyébként december 9-én zárul, a kiválasztott játékosokat pedig e-mailben értesítik.

Ha kíváncsiak vagytok a játékra, érdemes megnéznetek a magyar közösség honlapját is, amely elfogadott rajongói oldal, kapcsolatban a kiadóval. Eközben készül már a magyar wikipédia is. 

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján a Black Desert Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)