Hirdetés

Black Friday: majdnem egymillió Xbox 360-at adtak el

|

Megint egy olyan zseniális ötlet, ami nem nálunk van. Pedig a recept egyszerű: ha nagyon olcsón adod, akkor sokat vesznek belőle.

Hirdetés

Örömteli a hír, miszerint a Microsoft az amerikai Black Friday értékesítési akciók keretében egyetlen nap alatt 800 ezer Xbox 360 konzolt és 750 ezer Kinectet adott el, egy hét alatt pedig sikerült közel egymillió konzolt értékesíteni (válság van, persze). A titok pedig egyszerű: elképesztő akció, megbolondult vásárlóerő.

A recept nem egyedi, a Nintendo is 325%-os eladási növekedést produkált a Black Friday hetében a 3DS frontján, de 500 ezer darab Wii is gazdára talált. Jogosan merül fel a kérdés: nálunk miért nem lehet ilyet? Bár talán elég lehetne az is, ha végre nem az lenne az árképzés Európában, hogy a dollár helyett ugyanazt a számot írják euróban az árcetlire. És ezeket az eladási számokat látva ez a mostoha helyzet még dühítőbb. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)