Hirdetés

Black Friday vásárt tart az Xbox, egészen új AAA játékok árait is lenyomták

|

Diablo IV, Starfield, Mortal Kombat 1 és sok minden más vár rátok kedvezményes árakon.

Hirdetés

A nap is máshogy süt ma (jó eséllyel nem süt), a madarak is boldogabban csicseregnek (már amelyik bír egyáltalán), rózsaszín köd borul szürke világunkra, hiszen itt a Black Friday, amikor számtalan üzlet akciózza le termékeit kisebb-nagyobb mértékekben - hazánkban ez a mérték főleg kisebb, ha egészen őszinték akarunk lenni.

Az Xbox Store is tart egy hatalmas vásárt az alkalom kapcsán, aminek köszönhetően több mint ezer cím árát akciózták le, figyelemre méltó mértékben. A listában ráadásul nem csak többéves apróságok, hanem idén megjelent AAA csodák is vannak. Ha kihagytad az Assassin's Creed Mirage-t vagy a Diablo IV-et, akkor ennél jobb alkalmat nem fogsz találni a pótlásukra.

Hirdetés

Ahogy említettük nevetséges méretű a vásár, így felsorolni minden akciós címet felesleges próbálkozás lenne. Ehelyett kiválogattuk a kedvenc ajánlatainkat, és listába szedtük őket:

Aki kíváncsi a teljes felhozatalra, az megtalálja a listát ezen az aloldalon keresztül, érdemes végigpörgetni, ha van rá időtök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)