Hirdetés

Black Geyser: Couriers of Darkness - sikeres lett a magyar Kickstarter

|

Alig két hét alatt sikerült összegyűjteni a pénzt a magyar srácok szerepjátékos projektjére.

Hirdetés

A GrapeOcean fejlesztőcsapata nemrég úgy döntött, hogy közösségi finanszírozással fog belevágni a legújabb projektjébe, a napokban pedig sikerült is elérni a kitűzött célt.

Hirdetés

A srácok nagyjából 60 ezer dollárt gyűjtöttek össze a Black Geyser: Couriers of Darkness című szerepjátékukra, amely elmondásuk szerint olyan játékok rajongóinak fog kedvezni, mint a Pillars of Eternity, a Baldur's Gate vagy a Tyranny.

A játék egyik érdekes mechanizmusa, hogy amikor valaki kapzsi módon cselekszik, akkor a kapzsiság istennője, Zornilsa erősebbé válik és megnő a világban a káosz, erre pedig maga a játékos is hatással lehet: a cselekedeteink hatására az NPC karakterek váratlanul gyanakvóbbá vagy veszélyesebbé válhatnak.

Az egész projekt nagyon ígéretesnek és igényesnek tűnik, szóval mindenképpen érdemes lesz rajta tartani a szemünket. A csapat szerint a fejlesztés teljes egészében Budapesten zajlik és a sikeres kampányt követően bővül a csapat, szóval ha esetleg rendelkeztek ilyen tudással, akkor az önéletrajzokat is érdemes lehet leporolni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)