Hirdetés

Black Mesa - megérkezett a grafikán is javító patch

|

A Black Mesa befejezését jelentő Xen fejezetekhez egy csomó új technológiát készített a Crowbar Collective, amiket most beépíttettek a már meglévő fejezetekbe.

Hirdetés

A Black Mesa készítői még november végén szóltak, hogy a korábbi tervekkel ellentétben idén már nem készülnek el a Xenen játszódó pályák felújításával és kibővítésével. Azt viszont megígérték a motorjuk végleges változatát még kiadják az ünnepekre, ez a patch pedig meg is érkezett.

Hirdetés

Az új frissítés egy rakás új, dinamikus fényeffektet adott a Source motorra átültetett Half-Life-hoz. Ennek ellenére a patch leírásában (ahol a kijavított bugokról és a többi új feature-ről is olvashattok) elmondta a Crowbar Collective, hogy további fénykezelési javításokon dolgoznak a Xen fejezetek kapcsán.

Szeretnék például meghaladni az eredeti Source motor megkötését ami miatt egy tárgyat maximum négy fényforrással tudnak megvilágítani, önmagára pedig nem vethetnek árnyékot a különböző objektumok. Ezt viszont csak jövőre kapjuk meg a tizennégy pályát tartalmazó öt utolsó fejezettel, addig a földi pályákat élvezhetjük a lenti galériában bemutatott új látványvilággal.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)