Hirdetés

Black Mirror - izgalmas játékot ígér az új gameplay trailer

|

Aki szereti a horror- és kalandjátékokat, annak érdemes odafigyelnie a THQ Nordic gondozásában újjáéledő Black Mirrorra, amelyből most egy újabb gameplay videó érkezett.

Hirdetés

A THQ Nordic nevet felvevő Nordic Games több sorozatot is újraindít - bőven van miből gazdálkodnia, hiszen korábban alaposan betárazott IP-kből. Ilyen volt a 2004-ben indult, klasszikus Black Mirror, amely ezúttal is point and click horror-kalandként tér vissza (és a félreértések elkerülése végett semmi köze nincs a hasonló című TV sorozathoz). 

Hirdetés

Az új Black Mirror egy teljes reboot lesz, amely egyszerre vegyíti a modern és klasszikus kalandjátékok elemeit, amelyeket lehetőségünk is volt közelebbről megtekinteni az idei gamescomon. A játék pár nap múlva megérkezik, így a fejlesztők szerették volna megmutatni egy újabb gameplay trailerrel a játékmenet sajátosságait, a kameranézetet, az atmoszférát, a karakterek közötti interakciókat, a helyszínek kidolgozottságát, David Gordon nyomozását. 

A Black Mirror megjelenése november 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mivel reboot, az is belevetheti magát, aki a korábbi részeket nem ismeri. Ti így tesztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)