Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - hétvégén ingyen kipróbálhatjuk a DLC pályákat

|

Bárki játszhat a Black Ops Pass DLC pályáival a hétvégén, aki rendelkezik az alapjátékkal.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4-ben olyan pályákon kergethetjük egymást a hétvégén, amiken egyébként csak a Black Ops Pass megvásárlásával lenne lehetőségünk.

Hirdetés

A Black Ops Pass jelenleg 4 pályát tartalmaz (Elevation, Madagascar, Casino és Lockup), ezeket bocsátotta most ingyen a rendelkezésünkre a Treyarch egy hétvége erejéig. Az akció már él, tehát aki bele akar kukkantani a egyébként elzárt tartalmakba, az azonnal rávetheti magát ezekre a helyszínekre is. 

Ezzel együtt a következő két napban dupla XP jár a multiplayer és Zombies meccseken, valamint kétszer olyan gyorsan szerezhetünk Meriteket a Blackout módban, továbbá a haladás is dupla olyan gyors a Black Marketen. Szóval, ha meg van nektek a játék, akkor a hétvégén nagyon megéri benézni néhány meccs erejéig.

Ti mentek majd pár kört a DLC pályákon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)