Hirdetés

EA Access - bekerült az első eredeti xboxra megjelent játék

|

Az Electronic Arts 2006-os, PS2-re és Xboxra megjelent lövöldözős játéka nem csak hogy fut Xbox One-on, de az EA Access kínálatának is része lett.

Hirdetés

Én anno valami tévéműsorban láttam először a Blacket, és nagyon vágytam rá, hogy játszhassak vele. A csak konzolokra megjelent játék korának egyik legszebbike volt.

Hirdetés

2006-ban az EA adta ki, de ami ennél érdekesebb, hogy az akkor a Burnout sorozatot felügyelő Criterion fejlesztette. Kiemelten fontosnak tartották, hogy legyen benne rombolhatóság, illetve realisztikusan viselkedjenek a fegyverek. Szerencsére jól sikerült, szerették a játékosok és a kritikusok is. 

Az EA Access appban már szöveg hirdeti, hogy a Black elérhető, viszont sem ott, sem a magyar Xbox Store-ban nem található meg a játék jelenleg. Várjunk vele egy napot, hátha észhez tér a rendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)