Hirdetés

Blackguards - az milyen, hogy valami előbb érkezik?

|

A Daedalic Entertainment meglepő módon nem csúszásról adott ki közleményt, hanem előrébb hozta a Blackguards megjelenését.

Hirdetés

Még a fejlesztők is úgy fogalmaztak a hozzánk eljuttatott közleményben, hogy "itt van egy hír, amit nem hallani túl gyakran" és a Blackguards megjelenésének előrehozása valóban ebbe a kategóriába tartozik.

A Daedalic Entertainment körökre osztott taktikai/RPG játékának fejlesztése tehát korábban befejeződött, ezért a január 24-re kitűzött premiert előrehozták ma estére.

A teljes verzió a Steam és a Good Old Games kínálatából is beszerezhető lesz. Mindenki, aki már megvásárolta a játékot a Steam Early Access keretein belül, az automatikusan frissítheti kópiáját a Blackguards végleges változatára. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)