Hirdetés

Blackguards - korai hozzáférés már jövőhéten a Steamen

|

A Blackguards fejlesztője, a Daedalic úgy döntött, három hónappal a megjelenés előtt hozzáférhetővé teszi a játékot a Steamen. Jó döntés.

Hirdetés

November 7-től lesz elérhető a Steam Early Access keretében a Blackguards, ami egy roppant kedves gesztus a fejlesztőktől, hiszen a hivatalos megjelenés - bár pontos dátumot nem adtak - csak valamikor 2014 januárjában lesz.

A Daedalic Entertainment kétféle lehetőséget is biztosítani fog a játék megvásárlására, az egyik egy alap csomag, a másik pedig kicsit többe kerül, de jár hozzá art book, háttérképek, interjúk és extra játékok, továbbá megjelenhetünk a "Credits" részben is, azaz a játék készítői/segítői között sorolhatják fel nevünket.

A Blackguards-ban a történet szerint egy bűnös gyilkost alakítunk és csapatunk segítségével (akik tagjai mind-mind eléggé fura alakok) meg kell mentenünk a világot a sötét fenyegetéstől.

A játék több fejezetre lesz osztva és az ára is barátságos lesz - mindössze 25 euró - és már az első részben 180 egyedi harcmezőt tartalmaz, a fejezetek során pedig újabb és újabb csavarokra számíthatunk a történetben. A speciális korai hozzáférésű verzió áráról még nem tudunk pontosat, de legkésőbb egy hét múlva az is kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)