Hirdetés

Blackguards - banditákkal védd a világot (videó)

|

A Blackguards hetek óta állandó résztvevője a Steam top 10-es listánknak és, ha emiatt még nem kaptatok volna kedvet hozzá, akkor most egy új trailer igyekszik meggyőzni titeket, hogy ezt bizony érdemes kipróbálni.

Hirdetés

A játék videójából megtudhatjátok mi történik, ha a fenyegetett világ egyetlen reményét nem fényes páncélú lovagok jelentik, hanem szedett-vedett bűnözök és kitaszítottak csoportja tartja a kezében a sorsát.

A hamburgi Daedalic Entertainment új körökre osztott stratégiai szerepjátékát még a múlt héten adták ki. A demo verzió már elérhető, amiben is az első fejezettel játszhatunk és mentéseinket később a teljes játékba is átvihetjük majd. Szóval most már ideje ki is próbálni. 

Ha megjött a kedved, a hivatalos honlapon, de akár a Steamről is letöltheted a játékot, ami Steam-es és Game of Gamers kiadásban is elérhető lesz 35.99 dollárért, azaz közel 14 ezer forintért.
Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)