Hirdetés

Blackguards - holnap jön a demó

|

A körökre osztott RPG csak pár nap múlva indul világhódító útjára, az első fejezet viszont már holnaptól elérhető.

Hirdetés

A Daedalic Entertainment játékát már egy ideje kipróbálhatjuk a Steam Early Access programjában, hamarosan pedig a teljes játéknak is nekiveselkedhetünk.

A hamburgi csapat január 24-re tűzte ki a Blackguards megjelenést, és hogy meghozzák a kedvünk, most ingyen elérhetővé teszik a játék demóját, amely már a végleges állapotot tükrözi. A demóban a teljes első fejezetet kipróbálhatjuk, sőt, amennyiben megvesszük a teljes játékot, a mentésünket átvihetjük, így nem kell majd újrakezdenünk, azonnal folytathatjuk a második fejezettel.

Az ingyenesen letölthető verziót valamikor a szerdai nap folyamán teszik elérhetővé Steamen. A letöltők továbbá kipróbálhatják az eddig kimaradt, kibővített karaktergeneráló képernyőt is, így mostantól sokkal kidolgozottabb karakterekkel vághatunk majd neki a kalandnak. Nektek hogy tetszik a Blackguards?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)