Hirdetés

Blacklight - Bejelentették a titokzatos katonai lövöldét

|

Militarista akciójátékon dolgoznak a Zombie Studios fejlesztői, bemutatkozott a Blacklight franchise.

Hirdetés

Vadonatúj franchise megszületésének híréről adhatunk beszámolót, a független Zombie Studios katonai viseletbe bújtatott akciójátékkal kívánja meglepni a stílus szerelmeseit. Frissen aláfirkantott szerződésük keretében partneri viszonyba léptek a Fox Atomic vállalatával, utóbbi gárda varázsolja filmvászonra a Blacklight névre hallgató mozit, melyet még képregényformában is megjelentetnek. A multiplatform játék történetét Jason Dean Hall veterán íródeák körmöli (szintén nevéhez fűződik a filmes mellékvágány sztorija), az úriember jelenleg a DreamWorks és az Universal szerződéses munkatársa, ennek fényében silány végtermékre nem kell számítanunk. Meglehetősen kevés információval szolgáltak a Zombie Studios alkalmazottai legújabb projektjük kapcsán, a filmmel megegyező néven futó videójáték legnagyobb erősségének a történetet nevezhetjük, mely napjainkhoz képest huszonöt évvel később játszódik. Egyelőre megjelenési dátum nélkül árválkodik minden Blacklight termék.

blacklight_concept_jd.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)