Hirdetés

Blacksad: Under the Skin - 25 percnyi játékmeneten csodálhatjuk meg a képregény-adaptációt

|

Izgalmasnak ígérkezik a noir hangulatú nyomozgatás, noha a mechanikák néhol kissé döcögősnek tűnnek.

Hirdetés

Nemsokára megjelenik a Blacksad: Under the Skin, a kultikus Blacksad képregények alapján készült játék, amelyben egy humanoid macska nyomozót követhetünk egy noir hangulatú, dohányfüstös kalandban. A játékmenetből eddig szinte semmit nem láthattunk, most azonban egy 25 perces videóval pillanthatunk be az egyik nyomozásba.

Hirdetés

A játékmenet alapján a fejlesztők nem csak az ikonikus képregényekből merítettek, ugyanis jócskán érezhetünk hatásokat a Telltale játékokból, főként a The Wolf Among Usból, de az L.A. Noire-ral is felfedezhetőek hasonlóságok. A videóból az tűnik ki, hogy a párbeszédek és a döntéshelyzetek kapják a főbb szerepet, de lesznek járkálós, nyomkeresős részek is, amik leginkább a korai, fix kamerás Resident Evil játékokra emlékeztetnek. A teljes videót itt nézhetitek meg:

A jelek szerint nagyon fontos szerepet játszanak majd a döntéseink a játékban, és lesz, hogy ezeken múlik, belekeveredünk-e valami kalamajkába vagy éppen megúszunk egy zűrös szituációt. Itt bizony komoly morális döntéseket hozhatunk meg, és nagyon fontos lesz, hogy milyen infókat szedtünk össze, mielőtt szembe találnánk magunkat az alvilágot mozgató nagykutyákkal. 

A Blacksad: Under the Skin novembert 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)