Hirdetés

Blade and Soul - már 2 millióan nyomják nyugaton, jön az első nagy frissítés

|

A PvE-vel és PvP-vel kapcsolatban is hoz majd újdonságokat a Blade and Soul első nagyobb tartalmi frissítése, amit immár több millió nyugati játékos vár epekedve.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az MMORPG-k körül már rég nem akkora az őrület, mint amikor riválisok tucatjai próbálták lemásolni a World of Warcraft sikerét, a Blade and Soul januári rajtja a nyugati verziónak is rengeteg játékost hozott.

A játékot jegyző NCSOFT így örömmel újságolhatta el a nagyvilágnak, hogy Európában és Amerikában kétmillióan regisztráltak az elmúlt hetek során. Persze ezt követően sem ülnek a babérjaikon, hanem hamarosan kiadják a nyugati változat első fontosabb tartalmi frissítését, ami a Rising Waters címet kapta. Ez új PvE-tartalmakat ad a Blade & Soulhoz, ami egy kalózvezér legyőzése körül forog. Ennek keretében egyjátékos, négy- és hatfős dungeonöket és egy 24 játékost igénylő raidet is kapunk.

Az új kihívások során nem emelték meg a 45-ös szintkorlátot, viszont a karakterünk tovább erősödhet, ugyanis öt úgynevezett Hongmoon-szintet léphetünk majd. Az új frissítés jelenti majd a Blade & Souls első nyugati PvP-előszezonjának kezdetét is, aminek során nyomon követhetjük majd a teljesítményünket és egy különleges fizetőeszközt, a Zen Beant is elkezdhetjük gyűjtögetni.

Ti kipróbáltátok már az ingyenes MMO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)