Hirdetés

Bladestorm: Nightmare - százéves háború sárkányokkal?

|

Az Anglia és Franciaország közt dúló, 116 évig tartó háborúban voltak sárkányok. Voltak, és kész.

Hirdetés

Jó látni, hogy a japán fejlesztők is egyre szívesebben nyitnak a nyugat felé és jelentetnek meg a mi földrészünkön olyan játékokat, amelyek korábban inkább a japán játékosok kiváltságainak számítottak. Legutóbb szóba került a feléjük nagyon híres Fatal Frame, most pedig a Dynasty Warriors játékok fejlesztője hoz el hozzánk egy ízig-vérig keleti stílusú játékot.

A Koei Tecmo az említett sorozat mellett már korábban bejelentette, hogy a Bladestorm (PS3-mon mi is nyüstöltünk sokat annak idején) felújított változatát is szeretné elhozni hozzánk, Bladestorm: Nightmare néven. Ez a játék a száz éves háború alatt zajlik, ahol választhatunk a francia és az angol seregek támogatása között zsoldosként. Ez a változat annyiban jobb, hogy egy új fejezettel bővíti ki a játékot, ahol sárkányokkal és egyéb fantasztikus lényekkel is megküzdhetünk.

A Bladestorm: Nightmare megjelenés Japánban január 29-én esedékes, a nyugaton pedig 2015 első negyedévében számíthatunk rá Playstation 3, Playstation 4 és Xbox One platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)