Hirdetés

PlayStation 4-re is megjelenik a Blair Witch

|

Már nem kell rá sokat várni, hogy a Sony konzolján is bóklászhassunk egy horrorisztikus erdőben.

Hirdetés

Az ismert horrorfranchise nemrég egy vadonatúj videojátékkal bővült a Bloober Team fejlesztésében, tesztünk alapján pedig az egyszerűen csak Blair Witchre keresztelt rész egy jól sikerült játék lett pszichére ható elemekkel és fordulatokkal. Noha a PC-s és Xbox One-on játékosok számára már augusztus 30. óta elérhető a hátborzongató cím, egy nagy platform mostanáig kimaradt a buliból. 

Hirdetés

Szerencsére a várakozás hamarosan véget ér: a Lionsgate Games bejelentette, hogy a Blair Witch december 3-án a PlayStation Store-on keresztül megjelenik PlayStation 4-re is. Az új változat "gameplay és technikai fejlesztésekkel" együtt érkezik, továbbá testre szabhatjuk majd a főhős hűséges ebét, Bulletet is a "Good Boy Pack" beszerzésével, amely új skineket, játékbeli mobiljátékokat, háttereket és animációkat kínál - az utóbbinak köszönhetően a kutya még realisztikusabb lesz.

A Good Boy Pack nem lesz PS4-exkluzív, PC-re és Xbox One-ra is jönni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)