Hirdetés

Bleeding Edge - 11 percnyi gameplayen a játék

|

Elég szórakoztatónak tűnik a Hellblade: Senuas Sacrifice alkotóinak új online 4v4 játéka.

Hirdetés

A Ninja Theory a lehengerlő atmoszférájú, remek történetű Hellblade-del írta be magát a kollektív emlékezetbe, amikor pedig a Microsoft bejelentette, hogy felvásárolták a csapatot, mindenki reménykedni kezdett, hogy végre az Xbox is elkezd felzárkózni a Sony sztori-orientált játékainak garmadájához. Emiatt meglepetésként érte a rajongókat, hogy a csapat egy online 4v4 játékon dolgozik, azonban a játékmenetet látva ezzel is ki tudunk egyezni.

Hirdetés

A gamescomon ki is lehetett próbálni a Bleeding Edge-et, amiről most 11 percnyi játékmenet is érkezett. Az akció nagyon szórakoztatónak tűnik, minden karakter saját képességekkel rendelkezik, melyeket fel tud használni a jellemzően közelharci ütközetekben. Művészi megvalósításban a Borderlands vagy a Sunset Overdrive őrült színvilágára hasonlít, de egy kis Overwatch hatást is felfedezni benne. A kikerült felvétel ugyan kamerás, de ahhoz elég jó minőségű, hogy egy kis képet kapjatok, hogyan fest majd a csetepaté:

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy pontosan mikor jelenik meg a játék, de az biztos, hogy az első pillanattól kezdve szerepelni fog az Xbox Games Pass kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)