Hirdetés

Bleszinski és a Resident Evil esete

|

A Gears of War sorozat megalkotója beszólt a Capcomnak, a legújabb Resident Evil kapcsán.

Hirdetés

Jó játék lett a Resident Evil 6? Jó. Olyan lett a Resident Evil 6, amilyennek a rajongók várták? Hááát. A Gears of WWars sorozat atyja szerint semmiképp, és eme véleményének hangot is adott egy tweet bejegyzés formájában.

Cliff bátyó a Twitteren felszólította a Capcomot, hogy ugyan hívják már fel őtet, és akkor majd kettesben ügyesen gatyába rázzák a sorozatot, ami Cliff szerint eltévelyedett. A Capcom szerencsére nem sértődött meg, és csak annyit üzent vissza Bleszinski úrnak, hogy hozzon magával pizzát. Nyehe. Később Cliff koma azért betweetelte, hogy az első tweet viszonylag pimasz volt, és nem gondolta annyira komolyan a dolgot. Szerintetek mi sülne ki egy ilyen összefogásból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)