Hirdetés

Blizzard - a Battle.net 2.0 akár Steam-szerű szolgáltatássá is fejlődhet.

|

A GDC-n aránylag kevés bejelentés történt - de pletyka volt jócskán.

Hirdetés

Nemrég a Blizzard bejelentette, hogy a Battle.net 2.0 nemcsak a StarCraft II multit fogja kiszolgálni, hanem ezen keresztül meg is lehet majd vásárolni a játékot magát is. Ne feledjük, 2004-ben a Steam hasonlóan indult a Half-Life 2-vel.

Azonnal beindult a spekuláció, hogy esetleg külső fejlesztők és kiadók is felhasználhatnák a Battle.net 2.0-t, ahogy a Steam is kifejlődött a legnagyobb PC-s digitális terjesztési hálózattá.  Meg is kérdezték Rob Pardot a GDC-n, várható-e egy ilyen lehetőség? A Blizzard főnök válasza annyi volt: "Ez egy olyan téma, amelyről mindig szó volt a Blizzardban". Elmondta, hogy jelenleg elég nehéz lenne "idegen" játékoknak ugyanazt a támogatást megadni, mint a Blizzard saját címeinek. Azonban már a Blizzard bejelentette, hogy a Battle.net 2.0 segítségével a térképkészítők és modderek StarCraft II modokat árulhatnak majd - ezt sokan első lépésnek tekintik a Battle.net 2.0 Steam-szerű szolgáltatássá válásának útján.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)