Hirdetés

Blizzard: a következő WoW kiegészítő "kib... csúcs lesz!"

|

Ezek a Blizzardosok csúnyán beszélnek - hát ilyet!

Hirdetés

Még meg sem jelent a World of Warcraft harmadik kiegészítője, a Cataclysm, de a Blizzard már a negyedik kiegészítővel is foglalkozik.

John Lagrave, a World of Warcraft fő-producere a következőket mondta: "Az, amit a negyedik kiegészítőben próbálunk majd megcsinálni, nagyon kib... csúcs lesz" - nyilatkozta szókimondóan a BlizzConon.

Lagrave elmondása szerint a negyedik kieg "központi ötlete" már készen van, és ettől ő nagyon "izgalomba jött".

"Megvan a negyedik kiegészítő központi ötlete, amely boldoggá tett engem és izgalomba is hozott, ahogy tette ezt a többiekkel is. Amikor mindenki felpörög valamire, akkor tudjuk, hogy valami nagy van készülőben. Nem tudjuk, ez lesz-e a végső dolog, de azt tudjuk, hogy valami nagyon jó lesz, amit csinálni fogunk. Jobb lesz, mint a Cataclysm? Úgy gondolom, hogy nagyon kib.-... csúcs lesz. Tényleg nagyon reménykedem!"

Arra a kérdésre, hogy mikor hagyják majd abba a WoW-os kiegészítők készítését, Lageave elmondta, hogy amíg Mike Morhaime igazgató nem mondja, hogy álljanak le, addig csinálják.

A Cataclysm megjelenése egyébként december 7-én várható

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)