Hirdetés

Blizzard: a Real ID témában kapott visszajelzések jelezték, hogy a módszerünk működik.

|

A trollok igen szapora népség - internetes fórumok tele vannak velük mindenfelé.

Hirdetés

Duplán igaz ez olyan népszerű játékok fórumaira, mint a World of Warcraft például - a sok idióta offoló, flamelő, trollkodó felhasználótól néha már nem lehet normálisan fórumozni - ez feltűnt a Blizzardnak is.

Ezét találta ki a Blizzard, hogy fórumain bevezeti a Real ID-t, azaz a valódi név használatát. Azonban a közösség felháborodása akkora volt, hogy később visszaléptek ettől a  tervtől.

Most a Blizzard nemzetközi igazgatója, Michael Ryder azt mondta, hogy a rengeteg viszajelzés, amelyet a Real ID tervre kaptak azt jelzi, hogy a "visszajelzés rendszere" jól működik. Azt is elmondta, hogy a Blizzard számára igazi megtiszteltetés, hogy ennyire "szenvedélyes" rajongói vannak.

"Nem lepődtünk meg azon, hogy ennyi visszajelzést kaptunk" - mondta Ryder - Ez a mi kultúránk része. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ennyi szenvedélyes játékos törődik azzal, amit csinálunk."

"Mi mindig megkeressük a játékosokat, elmondjuk, mit is szeretnénk tenni és figyeljük a visszajelzéseiket. Ebben az esetben rengeteg visszajelzés jött."

"Fel tudtuk dolgozni a visszajelzéseket, ezek segítségével átgondoltuk a dolgokat, újra végiggondoltunk minden faktort - ezek közül a visszajelzés ez egyik. Végül úgy döntöttünk nem megyünk abba az irányba, amerre terveztük és változatlanul keressük azokat a lehetőségeket, amellyel elérhetnénk célunkat - a fórumok minőségének nagymértékű javulását."

"Kijelenthetjük, hogy maga a procedúra jól működött. Elmondtuk, amit akartunk. Megkaptuk a visszajelzést. Átgondoltuk. Változtattunk. Nagyon büszkék vagyunk a lelkes rajongóinkra, akik segítettek nekünk."

Ti mit tennétek a Blizzardos fórumok színvonalának javítása érdekében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)