Hirdetés

Blizzard - Azeroth darabjai eladók!

|

Nos, igazándiból nem lehet Azeroth egy darabja a kedves felhasználóé, de majdnem. Érdekes jótékonysági árverést indít a Blizzard.

Hirdetés

A látszólagos ellentmondás feloldása egyszerű - azokat a blade-szervereket kínálják árverésre, amelyeken régebben a játék futott - így voltaképp a játék egy-egy valódi darabját nyerheti meg az a jónéhány szerencsés felhasználó, akik részt vesznek a licitben. 

Az aukcióból befolyó teljes össze a St. Jude Children's Research Hospital részére kerül kifizetésre - a világhírű non-profit gyermekkórház és kutatóintézet Memphis városában, Tennessee államban található. 

Összesen 2000 blade-szervert kínálnak aukcióra, és még specifikusan azt is meg lehet tudni, melyik blade-szerveren melyik realm futott - így arra is lehet licitálni, ahol kedvenc karaktereink kedvenc kalandjai zajlottak. Mindegyik szerver egy ablakkal ellátott dobozban, WoW logóval kerül leszállításra - az ablakon át jól látható lesz maga a készülék.

Az aukció október 17-én kezdődik és 4 fordulón át tart majd.  

Megjegyzés - az a szerver, ahol én játszottam (Dragonblight EU) az első körben kerül aukcióra.

A pontos beosztást, és a "kiszerelést" itt lehet megtekinteni:

Blizzard blade-szerver aukció

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)