Hirdetés

Lehet, hogy az idei BlizzCon is elmarad

|

Bár a Blizzard egyelőre nem mondta le a rendezvényt, figyelmeztettek mindenkit, hogy semmit nem tudnak garantálni.

Hirdetés

Idén már szinte minden nagyobb videojátékos rendezvényt lemondtak, vagy elhalasztottak, és míg egyelőre van remény arra, hogy az év második felére szervezett események megrendezésre kerülhetnek, a dolgok jelen állása szerint még nem érdemes túlságosan beleélni magunkat.

Hirdetés

Egyelőre úgy tűnik, hogy a novemberre tervezett 2020-as BlizzCon továbbra is megrendezésre kerül, viszont Saralyn Smith, a rendezvény producere nemrég kiadott egy közleményt, amelyből kiderül, hogy készek lemondani a rendezvényt, ha a körülmények ezt követelik meg:

"Mindannyian reméljük, hogy a dolgok jobbra fordulnak az év második felében, de ezen a ponton nem tudjuk biztosan, hogy az idei BlizzCon megoldható-e. A közösségünk és az alkalmazottaink egészsége a legmagasabb prioritás számunkra. Valószínűleg még szükségünk lesz pár hónapra, mire biztos döntést tudunk hozni, de akkor azonnal szólni fogunk."

Smith azt is elárulta, hogy a felkészülés során többféle alternatívával is előálltak, így ha mégsem sikerül megtartani az eseményt a hagyományos formában, valószínűleg akkor is eljutnak majd hozzánk a fontos bejelentések, persze nyilván jobban örülnénk neki, ha a dolgok visszaállnának a régi kerékvágásba.

Ebben a cikkben részletesen írtunk arról, milyen jövő vár a gamer rendezvényekre, amik akár teljesen átállhatnak a digitális prezentációkra a járványt követően is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)