Hirdetés

Most te is átélheted a BlizzCon izgalmait, méghozzá teljesen ingyen

|

A Blizzard gondol azokra is, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak ott lenni a stúdió rendezvényén, és egy remek megoldással álltak elő.

Hirdetés

Biztosan ti is éreztetek már úgy egy BlizzCon livestream során, hogy szívesen ott lennétek a helyszínen a többi rajongóval együtt. Számos oka lehet annak, hogy valaki nem tud kiutazni az eseményre, ezért a srácok úgy gondolták, hogy most mindenkinek elhozzák a BlizzCon élményt.

Képzeljetek el egy szöveges kalandjátékot, amelynek témája a Blizzard rendezvénye, és megkapjátok a BlizzCon Textual Attendance alapkoncepcióját. A buszról leszállva máris súlyos morális döntést kell hoznunk, amikor is elhatározzuk, hogy először a büfé felé vesszük az irányt vagy inkább belépünk a rendezvényközpontba.

A virtuális kalandnak sok végkimenetele lehet, nem muszáj részt vennünk a BlizzConon, így előfordulhat az is, hogy végül a buszon maradunk, vagy Fresno város kormányzói leszünk. Ne kérdezzétek, mi sem értjük.

Itt szerezhetitek meg a jegyeiteket, irány a BlizzCon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)