Hirdetés

Olyan FPS-en dolgozik a Blizzard, amiben vezethető járművek is lesznek

|

A csapat az Overwatch-csal kipróbálta magát egy új műfajban, és mivel bejött, folytatja a terjeszkedést az FPS-ek piacán.

Hirdetés

Hivatalos bejelentésekkel általában meg kell várnunk a novemberi BlizzCont, de a Blizzard minden más kiadónál többször tesz közzé olyan álláshirdetést honlapján, amiben elég részletesen leírja, min dolgozik épp. Most vezető szoftvermérnököt keresnek egy még be nem jelentett játékhoz.

Hirdetés

Az új csapattag járműveken fog dolgozni, amik egy belső nézetű játékban lesznek felhasználva. Még jobb, ha ért az animációkhoz, a játékbeli fizikához, a kamerákhoz is (valószínűleg itt a kameranézetre kell gondolni, nem pedig a térfigyelőkre). 

A projektről ennyi derül ki csupán, és valószínűleg sokáig nem fogják még leleplezni, de ha minden jól megy, egy-két éven belül lesz belőle valami. Azért a bejelentést várjuk meg, mielőtt megint minden pénzünket a Blizzardnak utaljuk.

A kép nyilván csak illusztráció, nem tudjuk, StarCraft spin-off vagy valami teljesen új készül-e.

Címkék: #blizzard
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)