Hirdetés

A Blizzard kitiltott egy TELJES WoW guildet!

|

Egy igen érdekes esemény rázta fel a Wolrd of Warcraft amerikai közösségét... Azt már megszokhattuk, hogy különböző egyéneket kitiltanak a játékből, de az újdonság, hogy egy teljes guildet (100-150, vagy akár még több emberből álló klán) kibannoljanak (vagy "baneljenek", akinek jobban tetszik így angolosan, bár ez a szó szerintem már kellőképpen beépült a magyar internetzsargonba :) ), úgy ahogy van!

Hirdetés

Pontosan ez történt az Overrated guilddel, amelyik egy olyan hacket használt, amivel át tudnak jutni a falakon, hogy minél gyorsabban C'thunhoz, a végső bosshoz érkezzenek. Pantaloons, az Overrated guild vezetője így kommentálta az eseményeket: "Mi vagyunk az egyetlen amerikai hordás guild, amelyik rendszeresen farmolja (kitisztítja) Naxxot (a játék legnehezebb részét) már hetek óta. Annyira fárasztó volt a trash mobokkal szenvedni a főboss előtt, hogy bizonyos emberkék felrakták ezt a hülye wall-hacket, hogy bejuthassunk hozzá. Ok, tudom, megérdemeltük, meg minden, bla-bla-bla, de azért ez elég durva büntetés csak emiatt, megpróbáljuk visszavonatni."

Hát... sok sikert hozzá, én még nem hallottam róla, hogy a Blizzard bármilyen büntetést visszavont volna...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)