Hirdetés

A Blizzard megerősíti az új játékot

|

Már adtunk róla hírt, hogy a pletykák szerint közeledik a Starcraft második része. homályos megjegyzések feltüntek arra nézve is, hogy a Blizzard a koreai World Wide Invitation versenyen akarja bejelenteni. Úgy tűnik ez az egész nem csak egy hamis pletykafolyam volt...

Hirdetés

Ugyanis a Kotaku játékoldal e-mailben megkérdezte a Blizzardot, mit szól a pletykákhoz, van-e bennük valóság? És amikor megkapták a Blizz hivatalos válaszát, nos kicsit elkerekedett a szemük. " Valóban be akarunk jelenteni egy új terméket Worldwide Invitational-on jövő héten Koreában, és nagyra értékeljük a lelkesedést és az érdeklődést abban a témában, hogy mi is lesz az, de a játékosoknak várniuk kell május 19-ig hogy többet is megtudjanak. Emellett igen erős kötődést érzünk a Starcraft karaktereivel és világával, és tervezzük hogy valamikor a jövőben meglátogatjuk azt az univerzumot is, de jelenleg semmi újat nem tudunk bejelenteni a témában."
Ugyan a Starcraft melett szól a koreai bejelentés ténye, hisz ott szinte nemzeti játék lett, azért aki a szöveg elolvasása után esetleg hangos üvöltözésre, vagy pezsgőbontásra adná a fejét azért gondoljon bele abba, hogy a Diablo 3 már E3-ra is be lett jelentve, de azt később visszavonta a Blizzard és mély hallgatásba zuhant. Aki még így is örömködik, és szerintem ezzel az emberek túlnyomó többsége így van, annak csak azt tudom mondani a remény hal meg utoljára, és az biztosnak látszik, hogy a Blizzard legalább egy, ha nem kettő, új termékkel fog jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)