Hirdetés

Blizzard - Mindenki örülni fog?

|

Újabb nap, s újabb eszmefuttatásról derült ki, hogy nem állja meg a helyét, a feszültség pedig tovább fokozódik.

Hirdetés

A legutolsó, egyébként egész jópofa teóriával elentétben nem a várt számozású kép (09 helyett 23, vagyis I helyett W) következett, s ezzel a szépen felépített elmélet kártyavárként omlott össze. Az első nap Warcraft és a második nap Diablo utalásai után a Starcraft került előtérbe a Protoss nép Akilae szimbóluma révén.

day3.jpg


Hogy mi sül ki ebből, azt nem tudjuk, s Rob Pardo alelnök (Blizzard) szavai sem segítenek eligazodni. A párizsi Game Developers Conference részeként tartott előadásában kénytelen volt kiábrándítani a 300 fős hallgatóságot, ugyanis nem szeretné elrontani a World Wide Invitational hétvégi programjára várt 8000 ember szórakozását egy elsietett bejelentéssel. Annyit fűzött hozzá, hogy izgalmas helyzet lesz, s szerinte mindenki örülni fog a végeredménynek.

wwi.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)