Hirdetés

Blizzard: Nem tárgyalunk új Microsoft konzolról

|

Állítólag a Microsoft hozzálátott következő játékkonzolja fejlesztéséhez és ebben komoly segítségre számíthatnak a Blizzard-tól. Rob Pardo tagad.

Hirdetés

 

Nagyfokú érdeklődés övezte Rob Pardo múlt heti kijelentését, beszámolók szerint a Game Developers Conference keretében megszervezett Luminaries Lunch zártkörű eseményen a Blizzard Entertainment alelnöke elmondta, folyamatosan tárgyalásokat folytatnak a Microsoft vállalatával. Elsőként a Gamesindustry.biz cikkezett Pardo megnyilvánulásáról, írásukban hozzátették, kijelentésében formálisan megerősítette azon hónapról-hónapra felmerülő szóbeszédeket, miszerint vadonatúj konzol kifejlesztésén fáradoznak a Microsoft-nál.

Miután nyilvánosságra hozták a történetet, számos játékos biztosra vette a World of Warcraft konzolos verzióját, ezzel az Xbox 360 tekintélyes előnyét vetélytársával szemben. A GameSpot szerkesztői felkeresték Pardo uraságot, majd kérdőre vonták az ügyben. Mint később kiderült, a megbeszélésen nem történt konkrét utalás semmiféle konzolra és nem folytatnak tárgyalásokat új játékrendszerről. Rob Pardo véleménye szerint ez teljesen természetes, elvégre játékaik asztali rendszerek vendégszeretetét élvezik, holmi népszerű operációs rendszert is emlegetett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)