Hirdetés

Blizzard: Nem tetszik a konzol-front?

|

A Blizzardot ma már "megvádoltuk" azzal, hogy épp egy RTS játékot fejleszt, most pedig az a gyanú merült fel, hogy a jövőben nem szeretnének konzolos alkotásokat fejleszteni. A két dolog valójában összefügghet. A cég által most kiadott közleményben ugyanis az áll, hogy a korábban konzolos projekteken dolgozó fejlesztőket átcsoportosították más projektekhez, amik így ergo PC-s vonatkozásúak, netalán még az RTS stílustól sem állnak messze. A dolog másik érdekessége, hogy a Starcraft: Ghost konzolos játék fejlesztését már korábban felfüggesztették. A projektet egy külső cég, a Nihilistic Software gondjaira bízták, akikkel később fel is bontották a megkötött szerződést. Ezt követően a Blizzard egy másik konzolos csapatot, a Swingin' Ape Studios-t zsebelte be, hogy folytassa a Ghostot, ám végül így se jutottak semmire. Ezek szerint már soha nem lesz belőle semmi, bár a PC-sek számára ez talán inkább örömként hat...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)