Hirdetés

Blizzard - "Nincs szükségünk DRM-re!"

|

A Blizzard alelnöke szerint a legjobb másolásvédelmi eljárás a Battle.net nélkül játszatatlan multiplayer tartalom.

Hirdetés

Sokan panaszkodnak mostanába a SecuRom másolásvédelmi eljárása miatt. Olyan szörnyűségekre nem képes, mint a Starforce anno, nem is károsítja a hardvert, de a telepítések korlátozott száma még az online aktiválásnál is jobban zavarja a vásárlók egy részét. A Mass Effect, a Spore, a Sacred 2, vagy épp a Far Cry 2 által is használt másolásvédelmi eljáráshoz hasonló módszert nem tervez a Blizzard következő játékaihoz. Úgy a Diablo 3, mint a StarCraft 2 mentes lesz mindenféle DRM-től. Rob Pardo alelnök abban bízik, hogy a Battle.net továbbra is megóvja őket a nagy arányú kalózkodástól. Miután mindkét játék erőteljesen épít a multiplayer játékokat kedvelő rétegre, s csak eredeti példánnyal játszhatnak a Battle.net-en keresztül, viszonylag kevés okuk lehet a félelemre.

diablo3magier__14_.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)