Hirdetés

Overwatch - újabb Summer Games skineket mutatott be a Blizzard

|

Hamarosan érkezik a Summer Games esemény, a Blizzard pedig skinekkel igyekszik meghozni az emberek kedvét a loot boxok vadászatához.

Hirdetés

Hamarosan egy újabb szezonális esemény veszi kezdetét az Overwatchban, ami azt jelenti, hogy természetesen ismét egy menő skint zsebelhetünk majd be, ha van egy kis szerencsénk.

Hirdetés

Augusztus 9-én hivatalosan is megkezdődik Summer Games, amelynek keretében értelemszerűen nyáriasabb témájú játékokban vehetünk majd részt. Az idei tematikát még pontosan nem ismerjük, de a trailer alapján nem lepne meg senkit, ha a labdarúgó világbajnokságot vennék alapul a fejlesztők, már csak azért is, mert két éve az olimpia volt a téma.

Korábban már ízelítőt kaptunk egy trailer formájában, viszont a Blizzard most újabb kedvcsinálókat tett közzé, ugyanis D.Va és Reinhardt nyári skinjét is megmutatták nekünk a Twitteren:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)