Hirdetés

Overwatch - így ünnepelhetjük a játék harmadik szülinapját

|

Mindenképpen érdemes visszanézni, ha csak egy pár kör erejéig is.

Hirdetés

A főleg stratégiai játékokról, valamint a legendás World of Warcraftról elhíresült Blizzard mindenkit meglepett, amikor három évvel ezelőtt előrukkolt egy csapatalapú lövöldével, viszont az Overwatch hamar világszenzáció lett, most pedig meg is ünnepelhetjük a játék harmadik születésnapját.

Hirdetés

A Blizzard bejelentése szerint május 21. és június 10. között fut majd az ünnepi szezon, amelynek keretében új skineket, táncokat és graffitiket szerezhetünk majd meg. Az időszak érdekessége, hogy minden korábbi szezonális tárgyat megtalálhatunk majd loot boxokban, valamint korábbi eseményeket is ismét kipróbálhatunk, szóval ennél jobb alkalmunk nem is lehetne, ha valamit pótolni szeretnénk.

Mindemellett minden játékos, aki az ünnepi időszak alatt belép, kap egy extra Legendary Anniversary Loot Boxot is, amiben garantáltan találhatunk egy Legendary tárgyat, aki pedig megvásárolja az 50 Loot Box Bundle, az egy további Legendary dobozhoz jut hozzá.

Ha esetleg az utóbbi időben már egy kicsit hanyagoltátok a játékot, akkor is érdemes lehet visszatérni erre a pár hétre. Mi természetesen ezúton is boldog szülinapot kívánunk a játéknak és a mögötte álló lelkes fejlesztőcsapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)