Hirdetés

Blizzard: patch helyett vigasztaló zene…

|

Ki gondolná, hogy a Blizzard már könnyűzenei formában is válaszol a rajongói patch-ekre vonatkozó követeléseire…

Hirdetés

Ha fárasztó ökörséget akartok látni, amit egy Blizzard Warcraft III patch elmaradása okozott, akkor íme… A sztori dióhéjban a következő: a Blizzard 2008 előtt nem ad már ki patch-et a Warcraft III-hoz és annyira kiborított egy WIII fanatikus srácot, hogy egy rap számot adott elő elkeseredésében Karune, egy Blizzard community manager számára, amelyet fel is töltött a Youtube-ra. Karune vette az adást és a barátnője, egy ázsiai bombázó szupermodell kíséretében egy könnyűzenei szám formájában válaszolt rá, amelyet alant láthattok... Előre figyelmeztetek mindenkit: agyzsibbasztóan fárasztó a videó… (De az ázsiai modell csaj csini.)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)