Hirdetés

Starcraft II liga - elindult az új szezon

|

A Blizzard is lezárta az előző évet, 2014-et pedig rögtön egy új Starcraft 2 szezonnal indítja. Az új évadhoz új pályák is dukálnak, így 1v1-ben és 2v2-ben is friss kihívásokra számíthatunk.

Hirdetés

A 2013-as év végére lezajlott a 6. szezon is, melynek eredményét a „Leagues and Ladders” fül alatt tekinthetitek meg. A díjakat kiosztották, így most tiszta lappal kezdhetjük az új évet.

Amellett, hogy néhány mapet kivettek, az 1v1 és a 2v2 csatákhoz is adtak pár új pályát, így célszerű ezeknek picit utánaolvasni, mielőtt a belevágunk egy újévi párbajba. Mint ahogy azt a korábbi szezonok kezdetén megszokhattátok, a rejtett matchmaking értékeket most is továbbvisszük az előző szezonból, így ha korábban be voltunk sorolva valamely ligába, az első meccsünk után most is beoszt minket a rendszer.

Emellett mindenkinek lehetősége van nevet váltani, aki eddig nem rendelkezett eggyel, most ingyen választhat egyet. A váltáshoz szükséges tokenből mindössze egyetlen darabot birtokolhatunk, így nincs értelme tartogatni.

Ti mit vártok a következő StarCraft 2 szezontól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)