Hirdetés

A jelek szerint egy vadiúj PvP shooteren dolgozik a Blizzard

|

Egyelőre még ismeretlen játékon dolgoznak a Blizzardnál, de a publikált álláshirdetések alapján egy új FPS-ről lehet szó.

Hirdetés

A Blizzard még nagyon bizalmasan kezeli a készülő shooterét, de az álláshirdetések alapján így is megtudtunk a játékról pár dolgot.

Hirdetés

Már 2016 óta keresnek fejlesztőket a lövöldéhez, de igazán csak tavaly indulhatott be a projekt, amikor lead software engineer és vehicle gameplay designer állásokat hirdettek. 

Ezúttal újabb nagyobb lépést tehettek, mert a stúdió olyan senior gameplay designert keres, aki tapasztalt a fegyverek, képességek és játékmenet rendszerek, illetve az FPS shooterek terén. Többször is kiemelték a PvP kulcsszót és az FPS-ek ismeretét. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni a játékról, de az biztosnak tűnik, hogy nem az Overwatch 2-n, hanem egy új IP-n dolgoznak.

Mit gondoltok, mi lesz a Blizzard titkos projektjéből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)