Hirdetés

A Blizzard végigsöpört a WoW szervereken!

|

A világ, jelenleg talán legismertebb kiadója, a Blizzard, folytatva agresszív csalás ellenes megmozdulását, újabb játékosok ezreit zárta ki a World of Warcraftból.

Hirdetés

A cég úgy határozott, hogy hosszas adatgyűjtés és elemzés után kizár 105 ezer (!, igen, annyi) játékost a WoW univerzumból. A kedves delikvensek ugyanis ilyen vagy olyan módszerrel csaltak, ami természetesen totálisan ellentmondanak a játék szabályzatának. Összesen 12 millió aranyat is kivontak ezzel párhuzamosan a világból.

De számoljunk kicsit: havi szinten a WoW körülbelül 3 ezer forint. Ha ezt megszorozzuk 105 ezerrel, akkor kijön, hogy laza 315 millió (!) forinttól (mintegy 1,57 millió dollártól) esik el a Blizzard ezután havonta. No persze nem kell őket félteni, csak szép lépés, hogy ennyi veszteséggel is lazán kidobják a felhasználókat! Le a csíterekkel!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)