Hirdetés

BlizzCon 2008 - A videók

|

A BlizzCon 2008-nak bár vége, az ott készült videók még sokáig fognak minket elkápráztatni.

Hirdetés

Minden jónak vége szakad egyszer, s nem kivétel ez alól a BlizzCon 2008 sem. Szerencsére Gyu minőségben és mennyiségben is kiváló videódukumentációt végzett, így ez a két nap nem fog egyhamar a feledés homályába merülni. Az első nap lényegében a mókáról szólt, mert amint megnyitották a kapukat a hatalmas tömeg ellepte az egész játékteret. Volt mit, mert a sok száz kihelyezett számítógép mindegyikén ott figyelt valamelyik a Diablo III, StarCraft II vagy a Wrath of the Lich King triumvirátusából, de aki csak bóklászásra adta a fejét, az is lépten-nyomon belebotlott valamilyen érdekességbe, amit kipróbálhatott, felvehetett, vagy lefotózhatott. A második nap már dolgosabb volt. A BlizzCon 2008 rendezvényén ekkorra voltak beütemezve a sajtónak adandó interjúk, így Gyu nak is, aki nem volt rest élni az ölébe esett lehetőséggel. Diablo III, StarCraft II és Wrath of the Lich King producerek és vezető dizájnerek válaszoltak kérdéseikre, amely interjúk közül egy már lefordítva és feliratozva megtekinthető. Amíg műhelyeinkben a maradék beszélgetéseket magyarítják, ajánlom figyelmetekbe már meglévő BlizzCon 2008 anyagainkat.

blizz0.jpg

BlizzCon 2008 - Üdvözlet Anaheimből

blizz1.jpg

BlizzCon 2008 - Anaheim Convention Center

blizz2.jpg

BlizzCon 2008 - Anaheim Convention Center Vol. 2

blizz3.jpg

BlizzCon 2008 - Anaheim Convention Center Vol. 3

blizz4.jpg

BlizzCon 2008 - Végre bennt

blizz5.jpg

BlizzCon 2008 - Minden ami szem-szájnak ingere

blizz6.jpg

BlizzCon 2008 - Kavalkád a köbön

blizz7.jpg

BlizzCon 2008 - WotLK lead level designer interjú

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)