Hirdetés

BlizzCon 2008 - StarCraft II nyitó képsorok

|

Hétvégén véget ért az idei BlizzCon, ahol a Blizzard levetítette a StarCraft II kezdő képsorait. Öveket becsatolni!

Hirdetés

Gyu helyszíni tudósításai mellett itthonról is megpróbáltuk a lehető legtöbb és legérdekesebb hírt előbányászni, melyek közül  talán az egyik legmeglepőbb a StarCraft II teleregényes tálalása volt. Mint ismeretes, a kaliforniai csapat döntése értelmében három részre bontják a második rész történetét, így kapunk egy külön Terran, Protoss és Zerg kampányt. Mindegyik kampánysorozat 30-40 küldetést tartalmaz majd, illetve minden egyes megjelenést követően a többjátékos mód is komolyabb ráncfelvarrásokon esik át. Érdekesség, hogy a Blizzard mindegyik frakció esetében kiemel valami fontosabb tulajdonságot, így a Zergeknél az RPG elemek, a Protossoknál a diplomácia, míg a Terran frakciónál a technológia élvez prioritást. 


A nagy bejelentések mellett bemutatták a játék nyitó cinematic intróját is. Öveket kapcsoljátok be!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)