Hirdetés

BlizzCon 2015 - mi vár a StarCraft II játékosokra?

|

A Legacy of the Void megjelenése után a Blizzard csapata egy kicsit összekapja magát, és folyamatos tartalmi frissítésekkel tartják majd benn a rajongókat.

Hirdetés

Sok kisebb és nagyobb tartalmi csomagok érkeznek majd a játékhoz a StarCraft II: Legacy of the Void megjelenése után. Azzal, hogy letudtad a kampányt még közel sem lesz vége a mókának.

Rengetegen kérték a StarCraft II közösségből, így a Blizzard végre úgy döntött, hogy itt az ideje a skineknek. Lesznek a jövőben megvásárolhat és feloldható egység skinek, melyek csak az adott katona kinézetét változtatják meg. Ezen felül érkeznek majd Voice Pack csomagok is, melyek a bemondó szövegeit és hangját cserélik le.

A Mission Pack megoldásról már olvashattatok, és egy trailer is előkerült a Nova Covert Ops címmel. A dolog lényege, hogy folyamatosan kapunk majd a kampányhoz hasonló küldetéseket epizodikus formában. A Nova Covert Ops sztorija a Legacy of the Void után játszódik majd.

A játék multijának hátterén is rengeteget dolgoznak majd. Első körben egyesítik a Grandmaster és Master rangokat, és a top 200 játékos számít majd Grandmasternek az új ligában. Minden ligának lesz 10 divíziója (tehát Gold X, Gold IX stb.), hogy könnyebben átláthassuk, hol is állunk a létrán. Egyébként minden fajjal külön rangot kapsz majd.

Végezetül szóba került a Co-op mission játékmód, ahol kiválasztott parancsnokokkal és játékostársainkkal együtt kell majd megoldanunk küldetéseket. Ez a játékmód is folyamatos frissítéseket kap majd a jövőben, tehát lehet majd számítani új hősökre, és missziókra az évek során.

Nagyjából ennyi a StarCraft II: Legacy of the Void megjelenéséig, ami már csak néhány napra van tőlünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)