Hirdetés

Ezek voltak a BlizzCon 2017 legérdekesebb bejelentései

|

Ha nem volt időtök a híreket böngészni, akkor most egy cikkben minden fontosabb Blizzard bejelentés megismerhető, és azért van itt pár érdekesség.

Hirdetés

A pénteken indult BlizzCon 2017 rengeteg izgalmas bejelentéssel várta a Blizzard rajongókat. Legyenek azok a Horda vagy a Szövetség harcosai, legyenek azok az Overwatch hősei, mindenki kapott valami izgalmas újdonságot, amiért megéri várni a következő hónapok frissítéseit. Oké, a Diablo rajongók most kimaradtak a buliból, ezért fáj is a szívünk, de azért akad itt érdekesség.

Hirdetés

Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, videókkal dúsítva, hogy minden élmény egy helyen legyen. Csemegézzetek és mondjátok el kommentben, hogy mi volt a legjobb hír szerintetek, vagy mit hiányoltatok nagyon!

StarCraft II - F2P lehetőség és új coop parancsnokok

A show a Blizzard stratégiai játékának ingyenessé válásával kezdődött. Akiknek még nincs meg a StarCraft II, azok hamarosan (november 14) teljesen ingyenesen hozzáférhetnek a teljes többjátékos tartalomhoz, és a Terran kampányhoz. A többi kampányért fizetni kell majd, viszont akiket csak az érdekel, hogy előre haladhassanak az online ranglistán, ingyen harcolhatnak majd.

Mindemellett egy új coop commandert is bejelentett a Blizzard, a Mira Han és Matt Horner párost.

Heroes of the Storm - Dragons of the Nexus és 2018-as játékmenet frissítés

Jönnek új kozmetikai cuccok, küldetések és bejelentkezési jutalmak, de ami ennél is fontosabb, hogy két új karakterrel bővül hamarosan a Heroes of the Storm felhozatala. Hanzo és Alexstrasza egy csodálatos animációs kisfilmmel köszöntek be a BlizzCon színpadára.

Alexstrasza egyébként időközben már megkapta a saját hősbemutató videóját is:

A Heroes of the Storm a következő hónapokban rengeteg új frissítést kap majd, és a 2018-as évre a fejlesztők több játékmenetbeli változást is terveznek. Ezeket mozgás közben láthatjátok a lenti videóban.

Overwatch - Moira, Blizzard World tartalom és új animációs kisfilm

Az Overwatch is rengeteg tartalommal fog bővülni a közeljövőben. A PTR szervereken nemsokára lehet is tesztelni a Blizzard World nevű vidámparkos térképet, amihez kapcsolódóan rengeteg hőskinézetet is kapunk. Ezek ráadásul a normál loot láda részei lesznek.

A Blizzard World kapcsán érkező kinézeteket is videós formában mutatták be a fejlesztők:

A játék egy hőssel is bővülni fog, aki nem más, mint Moira. Az új karakter egyszerre képes sebzést okozni ellenfeleinek és gyógyítani társait. Látványos szereplője lesz az Overwatch meccseknek, de nem lesz egyszerű kitanulni képességeit.

Moira történetéről is kaptunk egy kisvideót:

A bejelentések végére egy könnyfakasztó kisfilm is befutott, benne az ifjú Reinhardt egyik legnagyobb, és legdrámaibb bevetésével.

Hearthstone - Kobolds & Catacombs kiegészítő

A máguspóker szerelmesei hamarosan számtalan új lapot kapnak a pakli építéshez. A Kobolds & Catacombs egy klasszikus, Dungeons & Dragons stílusú szett lesz, ami egyébként egy újfajta egyjátékos tartalmat, a Dungeon Runt is behozza a játékba.

Disguised Toastnak köszönhetően már a játék Dungeon Run módjából is kaptunk egy kis ízelítőt.

World of Warcraft - Battle for Azeroth kiegészítő, Classic szerver bejelentés

A show talán legnagyobb műsorát a World of Warcraft csapat hozta össze, akik egyrészt bejelentették a Classic szerver fejlesztés kezdetét, és a Battle for Azeroth kiegészítő érkezését. Utóbbi megkapta a szokásos feature trailerét, ami bemutatja, hogy milyen új lehetőségeket is nyit meg előttünk a Horda és Szövetség újabb háborúja.

Ezúttal azonban nem csak egy játékmenet ízelítőt, hanem a játék CGI intróját is megkaptuk, ami elképesztően látványosra sikerült, bár ezen csak az lepődik meg, aki még nem is hallott a Blizzardról.

A BlizzCon több kisebb nagyobb bejelentésnek is helyt adott, rengeteg panelt nézhettünk végig az elmúlt két napban, és rengeteg infót kaptunk a Blizzard játékok jövőjéről. Nyilván vannak fájó hiányosságok, de azért most kaptunk bőven a fejünkre élményt és újdonságot. 

Ti mit gondoltok a felhozatalról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)