Hirdetés

BlizzCon 2017 - megvan az idei fellépő

|

Újra egy rockzenekar zenél majd a BlizzCon 2017 utolsó napján.

Hirdetés

Minden évben koncerttel zárul a Blizzard rendezvénye. Volt már Metallica, Blink-182, Tenacious D, Linkin Park, Foo Fighters, The Offspring és Ozzy Osbourne is, tavaly viszont egy kis csavarral Weird Al Yankovicot hívták meg.

Hirdetés

Idén visszatérünk a rockhoz: november 4-én, vasárnap este a Muse bulijával zárul az idei BlizzCon. Akik Virtual Tickettel rendelkeznek, vagy a helyszínre sodorja őket az élet, élőben nézhetik, a többiek kimaradnak a buliból. 

A Muse zenéjét egyébként több Guitar Hero játékban is játszhattuk, a Guitar Hero 5-ben az énekes Matt Bellamy volt az egyik választható karakter. Nem tudni arról, hogy rajongói-e a Blizzard bármely játékának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)