Hirdetés

Hat rejtélyes panel is feltűnt a BlizzCon programjában, fontos bejelentések jöhetnek

|

Valószínűleg megtudjuk, mikor kerül végre kezeink közé a Warcraft 3: Reforged, de ennél még izgalmasabb bejelentések is kilátásban vannak a Blizzard idei konferenciáján.

Hirdetés

Jó néhány szivárgás és időről időre felröppenő pletyka előzi meg az idei BlizzCont, ami arra utal, hogy a hongkongi tüntetések miatti botrány ellenére is nagyon várják a rajongók, hogy a cég valami izgalmasat villantson a jövő hétvégén megrendezésre kerülő konferenciáján. A nemrégiben közzétett program szerint bizony akadnak még kérdőjeles idősávok, amiket remekül ki lehetne tölteni néhány bejelentéssel.

Hirdetés

Több jel utal arra, hogy érkezik a Diablo 4, sőt a széria második részének remasterét is meglengette néhány forrás, ami a konferencián szintén fontos szerepet kapó Warcraft 3: Reforged után nem is lenne nagyon meglepő. Persze a programban főként WoW, Overwatch és Heartstone updatek szerepelnek, de találhatunk hat olyan panelt, amiken egyelőre csak a "Coming Soon!" felirat díszeleg.

A pletykák szerint valamilyen új Overwatch cím (mondjuk a 2) is lehet a bejelentések között, melyben végre egy kis sztorimód is helyet kaphat. Egy új WoW kiegészítő sincs kizárva, bár ennek kicsi a valószínűsége, viszont talán végre többet is megtudhatunk a tavaly nagy port kavart Diablo Immortalról is.

Ti mit látnátok szívesen a az idei BlizzConon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)