Hirdetés

Blizzcon 2019 - bejelentették a Diablo IV-et, itt vannak az első előzetesek

|

Beigazolódtak a pletykák és a szivárgások, érkezik a negyedik epizód a Diablo sorozathoz.

Hirdetés

Végre megnyugodhatnak azok, akik lélegzetvisszafojtva várták, hogy a Blizzard újra hírt adjon a Diablo széria következő számozott részéről. Persze már hónapok óta érkeznek a szivárgások különböző forrásokból, így szinte biztosra vehettük, hogy a pokol démonai között újra egy tekintélyes regulázásra lesz szükség, de most minden kételyünket eloszlatták a fejlesztők.

Hirdetés

A Blizzcont egy elképesztően látványos és legalább ugyanannyira sötét hangulatú Diablo IV előzetessel nyitotta a Blizzard, melyben Lilith visszatérését láthatjuk. Hangvételében ez a rész sokkal inkább a sorozat második részéhez hasonlít majd, a fejlesztők szerettek volna visszatérni a széria sötét és brutális gyökereihez, amit a cinematic trailer sem rejt véka alá:

A Blizzard nem bízta a véletlenre és egyből egy kis játékmenetet is mutatott a játékból, ami alapján biztosan megjelennek a Barbarian, a Sorceress és a Druid kasztok. Ezen pár perc alapján tényleg érezni, hogy a széria korábbi részeinek hangulatát szerették volna megidézni az alkotók:

A konferenciára kilátogatók már ki is próbálhatták a Diablo IV egy korai verzióját, ami alapján reménykedhetünk, hogy nemsokára többet is láthatunk még a játékból. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, switches változatot egyelőre nem jelentettek be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)