Hirdetés

BlizzCon és QuakeCon dátum fixálva

|

Diablo 3-at, Starcraft 2-t, Warcraft 4-et és WoW2-őt várnak a legtöbben a most már minden éveben megrendezésre kerülő BlizzCon-tól. Hogy ebben az évben mit kapunk, az még a jövőbe vész.

Hirdetés

Az minden esetre már biztos hogy augusztus első hetében sok-sok jó bejelentést várhatunk hiszen a BlizzCon augusztus 3-4-én, míg a QuakeCon 2-5-éig kerül megrendezésre Dallas városában. A BlizzCon kaliforniában kerül rendelkezésre a Anaheim Convention Center-ben míg a QuakeCon a dallasi Hilton Anatole szállodában így hát az újságíróknak sietniük kell majd ha mindent látni akarnak. A rendezvényekre bárki elmehet aki leperkálja a 100 dollárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)