Hirdetés

Blobo, a PC-s Wiimote versenytárs

|

PC-s vagy és Te is szeretnél Wii-szerű mozgásérzékelős játékokkal játszani? Eljött a Te időd!

Hirdetés

Mindenről a finnek tehetnek - nem elég, hogy síugrásban a világ legjobbjai, most feltalálták Blobo-t, a mozgásérzékelős labdát.

Ami puha, összenyomható, könnyű, mellesleg pedig tele van szenzorokkal,amelyek a mozgást, elfordulást, mágnesességet és a nyoimást mérik. A Blobo picit nagyobb, mint egy golflabda, képes a PC-vel vagy mobil eszközökkel bluetooth segítségével kommunikálni. Jelenleg olyan dobozban kapható, amelyhez jár hat "sportos és fitt" játék is, futás, távolugrás, karate, síugrás, kosárlabda és íjászat (mivel finn termékről van szó titokban biztos van vodkaivás is), s mindezt odahaza lehet "hatalmas mókaként" átélni. Én most kellően cinikus leszek és a játék "nem túl jól sikerült" reklámfilmjét is megmutatom - tisztán csak azért, hogyan NE csináljunk reklámfilmet egy egyébként jónak látszó terméknek :)

Akiket ezek után is érdekel a dolog, kis guglizással könnyen megtalálják majd a boltot, ahol 55 eurót kóstál a Blobo - ami végülis teljesen elfogadható ár egy kis fitness mókáért.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)