Hirdetés

Blood Bowl - Miért nincs PlayStation 3-ra?

|

Amennyiben magas eladási statisztikákkal büszkélkedhet a Blood Bowl, esélyesé válik a PlayStation 3 verzió lehetősége.

Hirdetés

A Cyanide előzetes tervei szerint a véresen szellemes Blood Bowl megjelenésére 2009 első negyedévében számíthattunk volna, azonban tavaly decemberben indoklás nélkül három hónappal eltolták kiadását. A Games Workshop ugyanezen néven futó táblás játéka ihlette alkotás elkerüli a PlayStation 3 rendszereket, ezzel a fekete szörnyeteggel rendelkező tulajdonosok nehezen békélnek meg. A Cyanide nyilatkozata szerint azért nem kerülhet sor PS3 megjelenésre, mivel vállalatuk a kisebbek közé sorolandó és még nem rendelkeznek PlayStation 3-ra irányuló fejlesztési tapasztalatokkal és feleslegesen nem kívánnak kockázatot vállalni egy drága, de silány portolás miatt. Hozzátették, amennyiben a Blood Bowl eladásai statisztikái kimagasló értékeket produkálnak, visszatérnek a portolás kérdéséhez.

bloodbowl.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)