Hirdetés

Bloodborne: The Old Hunters tesztek - még egy kis szenvedés

|

Ha nem is tartják tökéletesnek, de az első tesztek javarészt pozitívan értékelték Bloodborne első - és egyetlen -DLC-jét, a The Old Hunterst.

Hirdetés

A közelmúltban egy méretes, 9 GB-os javítás élesedett, amely nem csak a beígért új funkciókat adta hozzá az alapjátékhoz, hanem felkészítette a The Old Hunters névre hallgató letölthető csomag érkezésére is.

A Bloodborne: The Old Hunters nem kevés tartalommal várja a visszatérő és új játékosokat, hiszen többek között új helyszíneket, új ellenfeleket és új fegyvereket (például a Bloodletter és a Gatling Gun) hoz magával, ráadásul kibővíti az alapjáték sztoriját. De vajon ez elég ahhoz, hogy meggyőzzön minket? Bár a GameStar értékelésére még várni kell, addig is itt vannak az első külföldi vélemények, amik alapján a DLC nem hoz szégyent sem a FromSoftware, sem a Bloodborne névre: 

- Forbes: 10
- The Escapist: 9
- IGN.com : 8
- Eurogamer Italy: 9
- LaPS4: 9
- Game Informer: 9.3
- NZGame: 9
- Meristation: 8.5
- Metro GameCentral: 9
- Attack of the Fanboy: 9
- GameSpot: 9
- GamesRadar+: 9
- GamingTrend: 9
- Hobby Consolas: 8.5
- PlayStation Universe: 9
- Push Square: 9
- Digital Chumps: 8
- Hardcore Gamer: 8
- Worth Playing: 9
- IGN Italia: 8.8
- Destructoid: 7.5

Mi a véleményetek az első Bloodborne: The Old Hunters pontszámokról? Erre számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)