Hirdetés

Bloodborne - ezt a jutalmad a Platinum trófeáért

|

Nem mindennapi ajándékot kapnak azok a kitartó játékosok akik meg tudják szerezni a Platinum trophy-t a Bloodborne-ben.

Hirdetés

A Platinum trophy-k bezsebelése embert próbáló feladat minden egyes játékban, ez pedig a Bloodborne esetében hatványozottan igaz, hiszen már magába a játékba is sokaknak beletörik a bicskája. Ha te azok közé a kitartó játékosok közé tartozol, akiknek sikerült megszerezni a Platinumot, akkor van egy jó hírünk a számodra.

A legprofibb Bloodborne játékosok a Platinum trófea megszerzését követően kapni fognak egy kódot, ami aktiválás után felold a számukra egy exkluzív PlayStation 4-es témát. Shuhei Yoshida videójában megcsodálhatjátok, hogyan is fest ez az egyedi külső.

Külön érdekesség, hogy az ajánlat kizárólag az európai játékosoknak él, úgy tűnik végre mi örülhetünk és a világ többi része lesz kicsit szomorú. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)